
Рисовий пудинг
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
120 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
60 г
Raisins
50 г
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
4 ст.
Homemade Butter
20 г
Pripravka Vanilla 2g
0,5 ч. л.
Preparation steps
01
Змішати у великій каструлі з товстим дном рис, молоко, цукор і масло, перемішати. Поставити на вогонь і, часто помішуючи, довести до кипіння.
02
Додати родзинки (якщо використовуєте). Зменшити вогонь до повільного і варити, часто помішуючи, 20-30 хвилин, до готовності рису.
03
Зняти з вогню, додати ванілін і перемішати (також додати 1 яєчний жовток).
04
Подавати негайно або перекласти в миску, затягнути харчовою плівкою, щоб торкалась безпосередньо поверхні пудингу і повністю охолодити.
05
Для того щоб пудинг охолов швидше, можна викласти його на деко, затягнути плівкою і прибрати в холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)