
Свинячі реберця у соєвому соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alabama Chilled Pork Ribs
2 кг.
Chong Soy Sauce 1l
200 мл.
Garlic
4 зубчика
Eco Star-Anis
2 шт.
Develey White Wine Vinegar 6% 250g
2 ст. л.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Свинячі реберця розрізати на частини і укласти в каструлю. Залити соєвим соусом і додати 2 ст. л. винного оцету.
02
Додати в каструлю часник, який пропустити через прес, імбир, нарізаний на шматочки і зірочки бадьяна.
03
У каструлю додати холодної води так, щоб реберця були повністю покриті.
04
Вміст каструлі довести до кипіння на сильному вогні, потім зменшити вогонь до мінімуму і варити реберця до готовності.
05
Потім зняти каструлю з вогню і вийняти звідти реберця. Потім їх обсушити і швидко обсмажити на грилі.
06
Подавати готові реберця варто гарячими і з зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)