
Плюшка
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g
100 г.
7 Flour 1kg
2 кг.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 л.
KhMZ Sour Cream 20%
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
250 г.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
3 ст. л.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
3 шт.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
200 г.
Salt Egypt
1/2 ч. л.
Preparation steps
01
У посудину влити склянку теплого молока. Додати дріжджі і цукор. Залишити на півгодини. Після, в ємність влити 750 мл. молока (яке залишилось), посолити, всипати 200 г. цукру і вбити пару яєць.
02
Маргарин розтопити і додати в суміш. Потім сметану. Перемішати. Ввести акуратно борошно, постійно помішуючи, а потім рослинну олію. Замісити тісто.
03
Тісто відкласти на годину. Коли воно підніметься, ще раз розім'яти його і залишити до другого підняття. Потім тісто слід розрізати на однакові шматки. Скачати у вигляді трубочки і з'єднати кінці. Розрізати уздовж, не доходячи до кінця, покласти на підготовлене деко і розгорнути. Змастити збитим яйцем і посипати великим цукром.
04
Випікати 20 хвилин при температурі 180ºС. Готові плюшки посипати цукром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)