
Плетені «Котлетки»
Готуються плетені котлети дуже швидко і просто. Приготувати плетену котлету можна з будь-якого виду риби або м'яса, з соковитою свинини або дієтичної курячої грудки. Шматочки свинини і курячої грудки переплітають між собою, а кінці заколюють зубочистками. А можна за принципом плетіння килимків, сплести в шаховому порядку куряче м'ясо і свинину, кінці підвернути під котлетку. Виходить дуже смачно і оригінально. Плетені котлети також можна зверху змастити майонезом або збитим яйцем і запікати в розігрітій духовці до готовності. Таке блюдо неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
300 г.
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
300 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Філе свинини і курки попластувати і трохи відбити.
02
Потім кожен шматочок м'яса нарізати смужками, шириною приблизно 1,5-2 см.
03
Після чого переплести між собою шматочки курки та свинини, а кінці заколоти зубочистками.
04
Котлетки за смаком посолити і поперчити, а потім обсмажити на розпеченій сковороді на соняшниковій олії з кожного боку, приблизно по 3 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)