
Пиріг з цукіні і фетою
Пиріг з цукіні і фетою виходить соковитим, ніжним і смачним. Цукіні з сиром фета – це просто чудове поєднання продуктів і легка їжа. Рецепт цього пирога дозволяє скоротити час на приготування страви. Кабачки цукіні є ніжніші за звичайні кабачки, тому готуються в 3 рази швидше, і не потрібно витрачати час на приготування тіста. Готовий пиріг нарізають шматочками і перекладають на блюдо. Подають страву охолодженою, з листям салату. Пиріг з цукіні і фетою досить є досить хорошим на смак і на наступний день.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Zucchini
300 г.
7 Flour 1kg
150 г.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Onion
1 шт.
Grana Padano 32% cheese
100 г.
Chilled Bacon
2 скибочки
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
3 ст. л.
Syrorob Feta Cheese 55%
100 г.
Sun-dried Tomatoes
100 г.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 180°С. Застелити папером для випічки квадратну форму.
02
Цукіні і сир натерти на тертці. Бекон, фета, томати і цибулю дрібно покришити.
03
Змішати цукіні, борошно, розпушувач, цибулю, сир і бекон.
04
За допомогою вінчика змішати яйця і масло. Влити в суміш із цукіні. Перекласти тісто у форму. Зверху викласти фета і томати.
05
Випікати протягом 40 хвилин, поки пиріг не пропечеться в середині і не покриється золотистою скоринкою. Охолодити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)