Пиріг із лаваша з фаршем у мультиварці - Image

Пиріг із лаваша з фаршем у мультиварці

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch
Напевно, не варто вам нагадувати, наскільки корисно готувати страви в мультиварці. По-перше, вона зберігає всі корисні властивості страви, при цьому смак кожного інгредієнта не зміниться. По-друге, це дуже економить ваш дорогоцінний час. Адже можна поставити пиріг випікатися, а в цей час зайнятися своїми справами. Або взагалі приготувати його з вечора, а подавати вранці. У мультиварці навіть такий простий пиріг з фаршу і лаваша вийде дуже смачним. Незвичайним в цьому рецепті є те, що спочатку потрібно зробити окремі рулети, а скріпить це все в одне ціле заливка з яєць і соусів. Це дуже ситна страва, яка припаде до смаку всім вашим рідним.

Ingredients for the recipe

Pita 300g
30.99

Pita 300g

300 g

Ingredients

Pita 300g

1 уп.

Minced Pork

300 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Salvest Ketchup 530g

50 г.

KhMZ Sour Cream 20%

50 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

50 г.

Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%

50 г.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

У м'ясний фарш додати дрібно нарізану цибулю, сіль, перець за смаком. Кожен лист лаваша намазати фаршем, скрутити рулетом.

02

Зробити заливку з яєць, майонеза, кетчупу та сметани.

03

Каструлю мультиварки намастити маслом, викласти рулети, згорнувши їх равликом. Залити готовою заливкою і посипати тертим твердим сиром.

04

Випікати пиріг при режимі «випічка» 60 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Herring under a fur coat classic recipe

Herring under a fur coat classic recipe

6

1 h