
Печиво з мигдалем, корицею та імбиром
Рецепт сподобається всім, хто любить мигдаль і мигдалеву випічку. За запропонованим рецептом виходить печива приблизно 45 штук. Тому пропонується очистити від шкірки саме 45 горіхів. Вони потрібні для прикраси: горішки вдавлюються в кожний коржик, сформований із тіста. Мигдаль можна замінити волоськими горіхами або фундуком. Щоб надлишок прянощів: меленого імбиру і кориці не перебивав смак мигдалю, не перестарайтеся з їх додаванням у випічку. Не перетримуйте печиво в духовці, інакше воно стане твердим і буде кришитися. Пісочне печиво з мигдалем, корицею і імбиром вийде ароматним, ніжним, розсипчастим і хрустким.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
2 ч. л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Almond
100 г.
Spice Ground Ginger
1 ч. л.
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Dobryk Baking Powder
2 ч. л.
7 Flour 1kg
400 г.
Preparation steps
01
Близько 45 горіхів залити окропом. Залишити на 10 хвилин.
02
Далі мигдаль очистити від шкірки.
03
Решту мигдаля подрібнити в блендері.
04
Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
05
У масу додати яйця і перемішати. Потім додати корицю, імбир, подрібнені горіхи і перемішати.
06
Додати розпушувач і борошно, замісити не сильно круте тісто.
07
На деко, застелене папером для випічки, викласти сформовані з тіста коржі.
08
У кожен коржик втиснути горішок.Поставити в розігріту до 150°C духовку і випікати 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)