
Персиковий тарт татен
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
80 г
Melnyk Sad Farm Peach
4 шт.
Butter Dough
1 уп.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г
Akvulya Still Water 2l
200 мл
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Preparation steps
01
Форму змастити маслом.
02
Зварити карамель: для цього 200 г цукру розтопити в 200 мл води, додавши 50 г масла. На середньому вогні карамелізувати до загустіння і золотисто-коричневого кольору. Карамель викласти у форму.
03
Персики, не знімаючи шкірки, розрізати на часточки і викласти на карамельний шар.
04
Листкове тісто викласти на форму, піджати краї по діаметру форми, зайві шматки зрізати.
05
Проколоти виделкою в декількох місцях (для виходу пари) і змастити яйцем.
06
Випікати в розігрітій духовці при 230°С протягом 20-30 хв.
07
Дати 5 хв відпочити і трохи охолонути тісту.
08
Накрити тарілкою зверху і обережно перевернути так, щоб тарт татен залишився лежати у вас на сервірувальній тарілці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)