
Печиво "Равлики"
Навіть саме просте печиво може бути дуже незвичайним, якщо до справи підійти з бажанням і мати трохи фантазії. Печиво "Равлик" буде доречним в домі, де є діти. Адже саме вони більше всіх люблять, коли солодощі не лише смачні, а й привабливі з виду. Це печиво робиться дуже легко і швидко. Воно під силу навіть молодим господаркам, які тільки вчаться готувати. та проте його цікаві кольори порадують всіх: і дорослих, і дітей. Його можна пекти хоч кожен день до сімейного чаювання, брати із собою на роботу в якості закуски і частувань. Крім того, ви можете окремо приготувати солодку помадку і полити нею печиво, щоб надати йому новий смак.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
125 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
7 Flour 1kg
300 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Aromiks Cocoa Powder 100g
2 ст. л.
Preparation steps
01
Збити блендером цукор, нарізане кубиками вершкове масло, яйце. Додати борошно, продовжуючи мішати тісто, поки воно не стане еластичним.
02
Отримане тісто розділити на 2 рівні частини. В одну з частин додати какао порошок. Ретельно перемішати.
03
Обидва шматочки тіста розкачати в тонкий пласт і накласти один на інший. Скатати рулет і нарізати кружечками по сантиметру.
04
Викласти на деко і випікати протягом 30 хвилин при 180°C.
05
Готове печиво "Равлики" остудити і подавати до чаю або кави.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)