
Оромо
Ті, хто любить експерементувати з приготуванням страв різних культур, не відмовляться потішити гостей унікальною стравою киргизької кухні – оромо. Це неймовірно ситна страва, дещо нагадує наш м’ясний рулет. Традиційна киргизька кухня в основному використовує м’ясо та овочі, чим, звичайно, нагадує, в деякій мірі, українську. Ця страва відома киргизькій кухні ще з давніх часів, тому в цінності оромо можна не сумніватися, воно ситне, корисне і гарантовано не залишить нікого байдужим. Оромо чудово підійде для прийому важливих гостей або для великого обіду в колі сім’ї.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
500 г.
Akvulya Still Water 2l
200 мл.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Chilled For Cutlets Pork Meat
300 г.
Young Onions
3 шт.
Spice Black Pepper Ground
1/2 ч. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Preparation steps
01
У теплій воді розчинити сіль. Додати борошно і яйце, замісити м'яке тісто. Залишити тісто на 20 хвилин під полотняною серветкою або кухонним рушником (або покласти його в пакет).
02
М'ясо і цибулю дрібно нарізати. Скласти в один посуд, посолити, поперчити. Можна в цю суміш додати 50 мл. води.
03
Тісто розкачати в пласт товщиною в 2-3 мм. Фарш викласти на розкачане тісто і рівномірно розподілити по його поверхні, потім згорнути рулетом.
04
Каскан (каструля для варіння на пару) змастити рослинною олією. Підготовлені рулети обережно перекласти в каскан і покласти по колу, стежити за тим, щоб вміст не висипався. Каскан накрити кришкою, поставити на каструлю з киплячою водою, варити на пару 30-40 хвилин. Готове оромо викласти на блюдо, розрізати на порційні шматки. Подавати гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)