
Омлет із тунцем
Історія появи омлету залишається нерозгаданою. Відповісти на це запитання однозначно неможливо. Так як це часто буває, існує кілька сотень рецептів омлету, який роблять в десятках різних країн і зрозуміти звідки ж ідуть витоки неможливо. У різних національних кухнях є свої різновиди омлету: італійська фріттата, японські ому-райсу і ому-соба, російська дрочина. Все таки саме слово «омлет» родом з Франції. Правда, омлет по-французьки таки відрізняється від омлету в інших національних кухнях. Сьогодні вам запропонуємо приготувати ще один різновид омлету з тунцем. Така страва стане відмінним сніданком для всієї родини.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Kama Unrefined Corn Oil 500ml
5 ст. л.
Calvo California canned tuna salad 150g
50 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Поставити на вогонь сковороду, влити олію, розігріти. Викласти нарізану цибулю, обсмажити, на маленькому вогні, помішуючи, протягом 5 хвилин.
02
Викласти тунець в сковороду, смажити кілька хвилин, розділивши рибу виделкою на шматочки.
03
В окремій сковороді розігріти олію, влити збиті яйца. Через 2 хвилини викласти рибну суміш із першої сковороди, згорнути омлет.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)