
Оладки з грушами, мигдалем і корицею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
5 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Dr. Oetker Corn Starch 30g
10 г.
Baking Soda 500g
1 ч. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Limmi Lemon Juice 125ml
10 мл.
Spice Cinnamon Ground
1 ч. л.
Pear
3 шт.
Akvulya Still Water 2l
200 мл.
Preparation steps
01
Для початку груші помити, видалити у фрукті серцевину і нарізати часточками.
02
Сформувати з груші пюре, подрібнивши у блендері. Отримане пюре, змішати з молоком.
03
В окремій посудині змішати цукор, борошно, крохмаль і корицю. У суху суміш влити грушеве пюре, підсипати, погашену лимонним соком соду. Перемішати.
04
Залишити суміш на 20 хвилин, накривши кришкою. Потім додати воду, і помішуючи довести до густої консистенції.
05
У сковорідку налити олію, розігріти і викласти оладки (по 1 ст. л. тіста). Обсмажити до утворення золотистої скоринки.
06
Для прикраси використати мигдалеві пелюстки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)