
Медово-гірчична заправка для салату
Зазвичай легкі не ситні салати заправляють такими ж низькокалорійними заправками, щоб вся страва несла тільки користь організму. І якщо оливкове масло і сметана - це вже класика для заправки салату, то медово-гірчичний соус - це вже набагато цікавіше. Головною перевагою цієї заправки те, що всі інгредієнти натуральні і по-своєму корисні. Наприклад мед. Всі знають про його цілющі властивості. Мед відшкодовує нестачу глюкози в організмі, тільки природним шляхом. При цьому він не позначається на фігурі. А часник - це ж натуральний афродизіак. А ще, цю заправку можна зберігати в холодильнику не одну годину, щоб мати завжди під рукою смачний соус.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Runa French Mustard Granular 210g
1 ст. л.
Deroni Dijon Mustard 200g
1 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Mengazzoli Red Wine Vinegar 1l
1 ст. л.
Garlic
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
У мисці змішати мед, обидва види гірчиці, оцет.
02
Часник очистити, подрібнити, додати в миску до решти інгредієнтів, все ретельно перемішати.
03
Збиваючи, обережно ввести оливкову олію, після - посолити і поперчити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)