
Медальйони брюссельські
Представляємо вашій увазі страву національної бельгійської кухні - медальйони брюссельські. Багата бельгійська кухня поєднує в собі традиції різних європейських країн, зокрема Франції, Німеччини, Нідерландів. Домашні страви бельгійської кухні прості і ситні, зокрема, дану страву дуже легко приготувати в домашніх умовах. Всього за тридцять п'ять хвилин ви будете мати ситну і корисну страву. Таку страву можна подавати в якості самостійної страви, посипавши попередньо щедро зеленню і уклавши на скибочки селери. Також можна подавати медальйони з різними гарнірами, наприклад, дуже хороший гарнір буде з рису.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Liver
600 г.
Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g
300 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Auchan Vitamin Bunch 75g
за смаком
John Top Lemon Dressing 230ml
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Селеру порізати скибочками і обсмажити до золотистого кольору на соняшниковій олії.
02
Скибочки печінки вмочити у збите яйце і швидко обсмажити з обох сторін.
03
Посипати сіллю, зеленню, полити лимонним соком і укласти на скибочки селери.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)