
Піца з лаваша з креветками та тофу
Ingredients for the recipe
Ingredients
Karolina Frozen Peeled Cold-water Shrimp 200g
200 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Ifood Armenian Thin Pita 300g
2 шт.
Auchan Fresh Red Basil 50g
15 г.
Shynkar Tofu Soy Cheese Product 250g
100 г.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
4 ст. л.
Garlic
1 зубчик
Salt Egypt
0,5 ст. л.
Preparation steps
01
Взяти лаваш, креветки заморожені, сир тофу, свіжий базилік, часник, спеції (орегано, кріп, перець), томатну пасту, оливкову олію.
02
У томатну пасту видавити зубчик часнику, далі додати сіль, оливкову олію, і ретельно перемішати.
03
Лист лаваша викласти на деко і змастити томатним соусом. Поверх викласти другий лист і також змастити соусом.
04
Накришити руками сир тофу по всій поверхні лаваша, рівномірно розподілити.
05
Зверху викласти розморожені креветки і посипати сухим кропом, чорним перцем і орегано. Побризкати піцу оливковою олією і поставити на 10 хвилин у розігріту до 180°C духовку.
06
Готову піцу посипати базиліком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)