
Курячі тюфтельки у вершковому соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
500 г.
Packed Onion from 3kg
150 г.
Kaiser Bun
200 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 мл.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
500 мл.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
300 г.
Garlic
3 зубчики
Parsley 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Булочку замочити в молоці, філе і цибулю пропустити через м'ясорубку.
02
Змішати фарш, цибулю і булочку. Посолити, поперчити за смаком і ретельно перемішати.
03
Сформовані з фаршу тюфтельки викласти у форму, злегка змащену соняшниковою олією.
04
Запікати в духовці при температурі 180°С 15 хвилин.
05
Приготувати соус: у вершки додати дрібно порізані петрушку і часник і натертий на дрібній тертці сир, перемішати.
06
Дістати форму з духовки, залити тюфтельки приготованим соусом. Запікати при температурі 180°С ще 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)