
Курячий бульйон з манними кльоцками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
500 г.
Carrots
2 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Parsley 70g
2 шт.
Celery Stalk
1 шт.
Homemade Butter
30 г.
Terra Brand M Semolina 800g
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Fresh Greens Mix 100g
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Курку покласти в каструлю, залити холодною водою, поставити на вогонь, довести до кипіння. Зняти пінку.
02
Додати нарізані моркву, селеру і цибулю. Додати за смаком сіль. Варити до готовності.
03
Витягнути курку з бульйону, відокремити м'ясо від кісток, порвати на шматочки.
04
Процідити бульйон, знову поставити на вогонь, додати м'ясо.
05
Змішати в мисці манку з вершковим маслом, вбити яйця, додати сіль. Замісити тісто. Готове тісто брати чайною ложкою і опускати в бульйон. При подачі посипати готовий бульйон з галушками свіжою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)