
Курка з горіхами в лаваші
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pita 300g
4 шт.
Onion
4 шт.
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
800 г.
Walnut
3 ст. л.
Anri Wine Vinegar 0.85l
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Lyubystok For Mulled Wine Spices
за смаком
Auchan Vitamin Bunch 75g
пучок
Preparation steps
01
Курку вимити (підійде і філе), нарізати на шматки і обсмажити в топленому вершковому маслі 15 хвилин.
02
Горіхи очищені порубати. Прянощі розтерти (корицю, імбир, кінзу, гвоздику). У посудині змішати горіхи з прянощами і 100 г. оцту. Додати суміш до курки і тушкувати на повільному вогні 30 хвилин.
03
Цибулю очистити і нарізати кільцями. І відправити також до киплячої маси.
04
Розкласти перепічки (лаваш) на столі. У середину покласти готове, м'ясо курки, яке охололо (шматочки) з горіхами. Згорнути лаваш у трубочку і розрізати навпіл. За бажанням можна додати свіжу зелень. Перед подачею можна 5 хвилин прогріти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)