
Кольрабі, тушкована з курячим філе і овочами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kohlrabi Cabbage
500 г.
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
500 г.
Pink Tomato in Packing
300 г.
Bell Pepper
150 г.
Carrots
150 г.
Packed Onion from 3kg
150 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Моркву промити й нарізати невеликими кубиками.
02
Куряче філе порізати невеликими кубиками.
03
Перець очистити від насіння і нарізати кубиками. Помідори також нарізати невеликими кубиками.
04
Кольрабі очистити і нарізати невеликими кубиками.
05
Обсмажити цибулю на олії, потім додати моркву. Слідом додати куряче філе і залишити тушкуватися 10 хвилин.
06
Далі додати перець і кольрабі і протушкувати ще 5 хвилин.
07
Потім додати помідори. Все перемішати, за смаком посолити і поперчити і залишити тушкуватися ще на хвилин 5-7.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)