
Журавлино-яблучний джем із апельсином і чебрецем
Багато хто не любить журавлину через її неприємну кислоту. А між тим, якщо знати як правильно її приготувати у вигляді джему або варення, то можна навіть дуже виграти. Адже, тоді журавлина набуває цікавого насиченого смаку, а ще вона є неймовірно корисною ягодою. Ягоди журавлини містять вітамін С, вітаміни групи В, К, РР, дубильні і пектинові речовини, ефірну олію, цукри, каротин, солі кальцію, калію, фосфору. Присутні також в журавлині кобальт, бор, залізо, йод, мідь, марганець, магній. Ця чудова ягідка є натуральним антибіотиком. Тому її корисно вживати в якості профілактики багатьох інфекційних хвороб, в тому числі сечо-статевої системи. Ось такий корисний джем ми вам пропонуємо приготувати.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cranberries
300 г.
Johnprince Apple 70+
2 шт.
Orange
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Thyme, pc
4 шт.
Preparation steps
01
Яблука вимити, очистити від шкірки і насіння, дрібно нарізати, змішати з журавлиною в мисці, додати цукор. Апельсин вимити, очистити від шкірки, порізати на шматочки. Додати апельсин в миску до яблук. Змішати. Відкласти суміш настоятися на 2 години.
02
Додати до суміші чебрець, поставити на середній вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь, варити 30 хвилин, помішуючи.
03
Чебрець витягнути, перекласти суміш в блендер, подрібнити, повернути на вогонь, варити до бажаної густини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)