
Індійський суп із горошком
Ingredients for the recipe
Ingredients
Onion
2 шт.
Carrots
1 шт.
Celery Stalk
1 стебло
Parsley 70g
1 гілочка
Garlic
2 зубчики
Akvulya Still Water 2l
1000 мл.
Milupa Green peas Puree 125g
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Cilantro 70g
1 - 2 гілочки
Packed Potatoes
3 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ст. л.
Red Chili Pepper
1 шт.
Eco Turmeric 20g
1 ч. л.
Spice Coriander Ground
1 ч. л.
Eco Roman Cumin 15g
1 ч. л.
KhMZ Sour Cream 20%
4 ст. л.
Preparation steps
01
Приготувати овочевий бульйон. Скласти овочі (цибулю, моркву 1 шт., селеру, петрушку) в каструлю, залити водою, довести до кипіння, додати ароматні трави і варити до розм'якшення овочів (20-30 хв).
02
Процідити овочевий бульйон.
03
Картоплю очистити і порізати невеликими кубиками. Часник і цибулю почистити і дрібно нарізати. Розігріти сковороду, додати в неї олію і обсмажити цибулю і часник близько хвилини, потім додати картоплю і обсмажувати, безперервно помішуючи, ще близько п'яти хвилин.
04
Додати в сковороду всі спеції (цибулю, часник, куркуму, кінзу, коріандр, кмин), смажити все ще хвилину.
05
Видалити з перця чилі насіння і порізати його якомога дрібніше. Додати його до овочів на сковороді і залити все овочевим бульйоном. Закрити кришкою, варити на повільному вогні 20 хвилин.
06
Помити зелений горошок і додати його в суп. Варити все разом п'ять хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)