
Імбирний хліб
Імбирний хліб - це скоріше ароматно-пряний кекс. Він володіє дуже вираженим специфічним імбирним смаком. Імбирний хліб вам сподобається і буде одним з ваших найулюбленіших солодких хлібів. Дуже чудово ввечері випити чашечку чаю з шматочком такого хліба. До імбирного хлібу добре підійдуть чаї з фруктовими добавками. Але з імбирним хлібом звичайний чорний чай теж дуже добре поєднується. Цей хліб ще й дуже корисний. Адже до його складу входить імбир. А імбир містить ефірні олії, вітаміни C, B1, B2 і незамінні амінокислоти. Пекучий смак обумовлений смолистими речовинами-гінгеролами, які розріджують кров і сприяють схудненню. Тому додавати імбир зараз не тільки модно, але і як бачимо корисно.
Ingredients for the recipe
Ingredients
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
6 ст. л.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
6 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
6 ст. л.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
7 Flour 1kg
270 г.
Dobryk Baking Powder
1, 25 ч. л.
Baking Soda 500g
1\4 ч. л.
Spice Ground Ginger
1 ч. л.
Spice Cinnamon Ground
3\4 ч. л.
Dill 70g
125 мл.
Preparation steps
01
Змішати цукор, рослинну олію, мед. Додати яйце і гарненько взбити отриману суміш.
02
Змішати борошно, розпушувач тіста, спеції, соду, додати киплячу воду, повільно помішуючи.
03
Помістити тісто у форму.
04
Розігріти духовку до 170°С. Форму для випікання змастити маслом. Випікати 25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)