
Яблука, запечені під штрейзелем
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
3 шт.
Lemon
1 шт.
Spice Cinnamon Ground
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г
Almond Nuts 150g
70 г
7 Flour 1kg
100 г (або трохи більше)
Homemade Butter
100 г
Auchan Vanilla Sugar 8g
2 ч.л.
Preparation steps
01
Для приготування штрейзеля в миску всипте цукор, ванільний цукор і просійте туди борошно.
02
Вершкове масло наріжте невеликими шматочками, залиште на кілька хвилин при кімнатній температурі і додайте його в миску до борошна та цукру. Розітріть масу руками, щоб у підсумку утворилася крихта. Якщо крихта не утворюється, треба додайте ще трохи борошна. Миску з крихтою покладіть в холодильник.
03
Духовку розігрійте до 180°С.
04
Яблука розріжте навпіл, видаліть сердцевинку і наріжте їх дрібними кубиками (шкірку знімати не потрібно).
05
З половини лимона вичавіть сік і полийте ним яблука.
06
Посипте яблука корицею за смаком (якщо ви любите корицю, не бійтеся додати її побільше) і добре перемішайте.
07
На дно невеликих формочок (найкраще підійдуть керамічні) покладіть яблука, зверху посипте борошняною крихтою - штрейзелем, заповнивши формочки до кінця.
08
Поставте яблука в розігріту духовку.
09
Подрібніть горіхи. Після закінчення 35 хвилин дістаньте яблука з духовки, посипте горіхами і запечіть ще протягом 5 хвилин. Десерт готовий - подавати його можна як теплим, так і холодним.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)