
Аріса
Традиційно вважають, що це страва східної кухні, тому що немає достовірної інформації, де вперше вона з'явилася. Про неї згадують і в арабських древніх джерелах, ассирійці вважають арісу своєю стравою, а вірмени теж відносять її до своєї кухні. Найчастіше арісу готують з курки (як і в нашому рецепті), але іноді зустрічається з індичкою або навіть бараниною. Не дивлячись на те, що страва досить проста у приготуванні, але все таки вона дуже корисна. Наприклад, пшенична каша, в якій дуже багато білка, вітамінів, заліза і кальцію. Одна порція такої страви - це ваш повноцінний запас білками на цілий день. А ще, можливість скуштувати щось нове.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Wheat Groats
200 г.
Chicken Thigh in Marinade
2 шт.
Homemade Butter
60 г.
Onion
100 г.
Akvulya Still Water 2l
1,5 л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Preparation steps
01
Стегенця варити на невеликому вогні 2 години. М'ясо вийняти, остудити, відокремити від кісток.
02
Крупу промити, змішати з м'ясом. Посолити, варити 40 хвилин.
03
Цибулю обсмажити на топленому маслі і разом із маслом викласти зверху на кашу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)