
Харчо з баранини
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lamb Brisket
0,3 кг.
Steamed Rice
35 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
1 ст. л.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
30 г.
Garlic
3 шт.
Red Chili Pepper
5 г.
Cilantro 70g
15 г.
Spice Hmeli-suneli
1 г.
Spice Black Pepper Ground
1 г.
Auchan Clove 10g
1 г.
Spice Cinnamon Ground
1 г.
Marinado Adjika 450g
10 г.
Akvulya Still Water 2l
1 л.
Preparation steps
01
Баранину нарізати на шматочки, покласти в каструлю, залити водою, поставити на вогонь, зварити бульйон. Цибулю дрібно нарізати, змішати її з перцем свіжомеленим, перемішати вручну.
02
Розігріти сковороду, налити рослинну олію, додати томатну пасту, пасерувати.
03
Дрібно нарізати часник і зелень, змішати. У киплячий бульйон додати суміш цибулі з перцем, половину нарізаного перцю чилі, заздалегідь замочений рис і томатну пасту. Варити до повної готовності.
04
За 5 хвилин до кінця приготування в суп додати суміш зелені і часнику, половину перцю чилі, корицю, хмелі-сунелі, гвоздику і аджику. Довести до готовності. При подачі прикрасити зверху свіжою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

































 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)