
Шинка в желе
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
350 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Carrots
1 шт.
Eco Allspice 20g
3 шт.
Bay Leaf
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Argal York Sandwich Ham
450 г.
Dobryk Gelatin 15g
30 г.
Preparation steps
01
Спочатку приготувати бульйон. Для цього м'ясо помити, покласти до кастрюлі та залити холодною водою (2 л.). Поставити кастрюлю на вогонь, довести до кипіння, зняти піну та зменшити вогонь. Моркву та цибулю почистити та помити. Покласти овочі до кастрюлі та посолити бульйон, ще покласти духмяний перець та лавровий лист. Варити 40 хвилин. З готового бульону шумівкою витягнути моркву та цибулину - їх потрібно викинути. Також шумівкою вітягнути м'ясо. Бульйон акуратно процідити через складену в 2-3 шари марлю.
02
В бульйон (200 мл.) засипати желатин. Поставити на середній вогонь та підігрівати, не даючи закипіти та постійно помішуючи, поки увесь желатин не розчинеться. Зняти з вогню, процідити через марлю. Дати трохи застигнути.
03
Нарізати шинку тонкими шматочками товщиною 2-2,5 мм. Підрівняти шматочки шинки, щоб вони відповідали розміру високого посуду. Покласти на дно шматок шинки. Кулінарним пензликом нанести на нього шар напівзастиглого желе. Покласти другий шматок, змастити желе. Повторювати, поки не будуть використані усі інгредієнти. Поставити до холодильнику на 2 години. Щоб витягнути шинку, потрібно перевернути форму на тарілку та на кілька хвилин накрити гарячим рушником.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)