
Гриби, тушковані з овочами (рецепт для НВЧ-печі)
Тушкування - один із способів теплової обробки в кулінарній практиці. Гриби прийнято тушкувати разом з овочами: морквою, картоплею, цибулею, селерою та ін. Найкраще їх гасити у вогнетривкій скляній, в емальованій чавунній або в глиняній посуді. При тушкуванні в ній добре зберігаються грибний сік і приправи. Гриби бажано готувати для одноразового вжитку, щоб уникнути виникнення в їжі отруйних сполук при підігріванні. Для тушкування придатні всі види грибів. Кращими приправами до тушкованих грибаів є петрушка, коріандр і часник. Гриби, тушковані з овочами, найбільше підходять до копченого чи смаженого м'яса, гарніром може служити салат з буряка чи огірків.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Oyster Mushrooms
500 г.
Onion
3 шт.
Carrots
1 шт.
Parsley Root
1 шт.
Cabbage
1/4 шт.
Packed Potatoes
6 шт.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
2 ст. л.
KhMZ Sour Cream 20%
1/2 ст.
Akvulya Still Water 2l
1 ст.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю очистити, нарізати кружечками. Налити олію в посуд. Всипати цибулю. Поставити в піч на 3 хвилини, при потужності 7. Гриби помити, нарізати, а потім посолити. Поставити в піч на 4 хвилини при рівні потужності 10. Накрити кришкою овочі. Поставити в тепле місце.
02
Капусту, моркву і корінь петрушки нарізати соломкою. Додати рослинної олії. Перемішати. Готувати в печі 3 хвилини при потужності 10. Картоплю очистити, нарізати кружечками, викласти зверху овочів. Влити склянку води. Тушкувати під кришкою 3 хвилини (рівень потужності той самий).
03
Додати гриби. Заправити їх томатною пастою, заздалегідь розмішаною із сметаною. Перемішати все. Посипати зеленою цибулею і кропом. Готувати в печі ще 5 хвилин (рівень потужності 7).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)