
Яловичі медальйони в коньячному соусі
Смачно приготований шматок м'яса - родзинка будь-якого столу. У цьому рецепті як інгредієнт пропонується використовувати яловичу вирізку. Вирізка - це найбільш цінна частина туші тварини, найбільш ніжне і смачне м'ясо. Найчастіше вирізку смажать, нарізаючи поперек волокон медальйонами. Крім приготування яловичих медальйонів в даному рецепті пропонується приготувати до них коньячний соус, що займе набагато більше часу. Але соус того вартий. До м'ясного смаку медальйонів додадуться нові, незвичайні смакові нотки, і м'ясна страва від цього тільки виграє.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
2 ст. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
50 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
1 ч. л.
Food Studio Chicken Broth 500ml
200 мл.
Food Studio Beef Broth 500ml
100 мл.
Frapin Cognac 40% 0.7l
100 мл.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
50 мл.
Chilled Beef Tenderloin
280 г.
Iberica Capers 250g
за смаком
Preparation steps
01
Покласти 1 ст. л. вершкового масла на сковороду, поставити на вогонь, розтопити. Цибулю дрібно нарізати, додати в сковороду, обсмажувати протягом 4 хвилин.
02
У сковороду всипати цукор, готувати ще 1 хвилину. Влити в сковороду обидва бульйони і коньяк. Довести до кипіння, упарювати рідину до об'єму 100 мл., протягом 20 хвилин. Додати в сковороду вершки. Перемішати. Довести до кипіння, за смаком додати сіль і перець.
03
М'ясо розрізати на 2 стейка, натерти сіллю і перцем кожен. Покласти 1 ст. л. вершкового масла в розігріту сковороду на середньому вогні, викласти на сковороду м'ясо, обсмажувати протягом 4 хвилин з кожного боку.
04
Викласти на тарілку м'ясо, залити соусом. Додати каперси.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)