
Гарячий свєкольнік
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
2 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Carrots
1 шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Bay Leaf
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Akvulya Still Water 2l
3,5 л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Preparation steps
01
Буряк почистити, розрізати на кілька частин і покласти в каструлю. Залити 2 літри води. Поставити на вогонь і варити до готовності буряка. Буряковий відвар не виливати (він ще стане в нагоді).
02
Остиглий буряк натерти на крупній тертці.
03
Дрібно нарізати цибулю і моркву і обсмажити до м'якості на соняшниковій олії.
04
Очистити помідори від шкірки і натерти на крупній тертці.
05
У глибоку каструлю налити буряковий відвар і ще приблизно півтора літра води. Туди ж додати натертий буряк і смажені цибулю та моркву. Далі кинути лавровий лист, зелень і сіль за смаком. Поставити каструлю на повільний вогонь, накрити кришкою і настоювати ще 20 хвилин.
06
Подавати до столу в гарячому вигляді.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)