
Глазурований лосось з медом і гірчицею
М'ясо лосося вважається делікатесом, але при цьому цілком доступно. Це та риба, смак якої зазвичай подобається навіть тим, хто іншу рибу просто не любить. Смак у неї дуже м'який та ніжний. Із лосося можна приготувати багато смачних і корисних страв: від простих до екзотичних. Лососину можна запікати, смажити, тушкувати, варити. Запропонований рецепт "Глазурований лосось з медом і гірчицею" - цікавий варіант приготування філе лосося. Покрите медово-гірчичною сумішшю і приготоване на грилі філе лосося після першого ж приготування надовго увійде в список святкових страв Вашої родини.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salmon Fillet №2
700 г.
Garlic
1 шт.
Runa French Mustard Granular 210g
3 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
2 ст. л.
Borges Apple Vinegar 250ml
0,5 ч. л.
Carmencita Ground Cumin Seeds 47g
0,5 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти сковороду-гриль, змастити трохи оливковою олією.
02
Рибу ретельно просушити від вологи, натерти сіллю.
03
У мисці розтовкти часник і сіль, після додати гірчицю, мед, оцет, насіння кмину і перець. Ретельно перемішати.
04
Змастити рибу медовою заправкою, обсмажувати на сковороді протягом 12-15 хвилин, до готовності. Після викласти на тарілку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)