
Смажена яловичина з броколі та імбиром
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Beef Tenderloin
500 г.
Garlic
2 зубчики
Ginger
1 ст. л.
Chong Soy Sauce 1l
2 ст. л.
Broccoli
500 г.
Akvulya Still Water 2l
100 мл.
Food Studio Beef Broth 500ml
300 мл.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ст. л.
Dr. Oetker Corn Starch 30g
2 ст. л.
Preparation steps
01
М'ясо нарізати шматочками, викласти його в миску, додати подрібнений часник, влити соєвий соус, і натерти імбир. Залишити маринуватися.
02
Промити капусту під холодною водою, розділити на шматочки.
03
Розігріти сковороду на вогні, налити рослинну олію, викласти на сковороду капусту, обсмажити протягом 2 хвилин, додати воду, тушкувати, поки вода не випарується. Після чого, перекласти капусту на тарілку.
04
Долити в сковороду олію, викласти м'ясо. Збільшити вогонь, обсмажувати протягом 3 хвилин.
05
У мисці змішати бульйон і крохмаль. Залити цією сумішшю м'ясо і готувати, поки соус не загусне, приблизно 3 хвилини.
06
Додати до м'яса капусту, готувати ще 2 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)