
Шароване шоколадне парфе
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dr.Oetker for baking starch 1000g
20 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
70 г
Aromiks Cocoa Powder 100g
70 г
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
400 мл
Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g
115 г
Homemade Butter
20 г
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
3 г
Preparation steps
01
Шоколад нарізати на дрібні шматочки. Змішати крохмаль, 50 г цукру, 50 г какао і трохи солі в каструлі. Поступово додати до суміші молоко, кімнатної температури, довести до кипіння і варити, постійно помішуючи, кілька хвилин.
02
Вимкнути плиту і додати в молочну суміш шоколад і вершкове масло. Все добре перемішати і довести до однорідної консистенції. Перекласти суміш в холодну миску і охолодити, помішуючи.
03
Вершки з цукром, ваніллю і ложкою какао збити до стану міцної піни. У креманку або келих викласти шарами шоколадну масу і збиті вершки. Поставити келихи в холодильник на 20 хвилин. Прикрасити парфе тертим шоколадом і какао.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)