
Рибно-овочева запіканка
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Quick Frozen Cauliflower 400g
300 г
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл
Homemade Butter
20 г
Broccoli
300 г
Dziugas Parmesan Cheese 40%
100 г
Chilled Salmon Piece
500 г
Rumyanets Grissini Breadcrumbs with Italian Herbs 125g
5 г
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
3 шт.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200°С. Форму для запікання з високими бортиками змастити вершковим маслом.
02
У великій каструлі закип'ятити воду, посолити і відварити броколі і цвітну капусту протягом 2-3 хвилин до напівготовності. Потім відкинути овочі на друшляк. Філе сьомги нарізати шматочками завтовшки 1,5-2 см.
03
Приготувати соус: у глибокій мисці з'єднати яйця, вершки, пармезан. Добре збити суміш вінчком чи виделкою. Посолити, поперчити і додати трави, перемішати.
04
Викласти відварену капусту і нарізану рибу в підготовлену форму. Залити овочі соусом. Випікати в духовці протягом 20 хвилин; верх повинен зарум'яниться. Подавати запіканку гарячою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)

 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)