
Рибний салат «Рафаелло»
Хочете здивувати своїх гостей чимось вишуканим і незвичайним. Тоді обов'язково зверніть увагу на рецепт цієї страви. Її назва повністю відповідає її вмісту. Ці маленькі біленькі кульки з риби вражають своєю вишуканістю, легкістю і приголомшливим смаком. Ваші гості будуть вражені на повал вашою винахідливістю. Вони будуть в захваті від смаку страви. Риба телапія дуже славиться своїм ніжним смаком. Вона багата білками і відмінно наситить ваш організм всіма необхідними корисними речовинами. Часник, мигдаль і чорний перець додадуть пікантності страві, ну а майонез пом'якшить смак страви. Подавати таку страву на стіл слід на тарілці, прикрашеній листям салату.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tilapia fillet
200 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Garlic
1 зубчик
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
2 ст. л.
Almond
60 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Розморозити рибне філе і відварити його в підсоленій воді на маленькому вогні, приблизно 10 -15 хвилин після закипання. Остудити.
02
Поставити варити яйця і коли вони закиплять, дати покипіти протягом 10 хвилин. Потім поставити їх під холодну воду і таким чином охолодити.
03
Потім філе нарізати дрібними шматочками. Яйця і сир натерти на дрібній терці. Помістити все в салатницю.
04
Туди ж додати майонез і зубчик часнику, пропущений через прес. Посолити і поперчити за смаком. Перемішати все дуже ретельно.
05
Мигдаль залити окропом хвилин на 5. Потім злити воду і очистити від шкірки. Далі подрібнити його, але не дуже дрібно.
06
З рибної маси скачати кульки середнього розміру, а потім обваляти їх у мигдальній посипці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)