
Риба, запечена з морквою і цибулею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Norven Cod Fillet without Skin Frozen 450g
500 г.
Onion
150 г.
Carrots
150 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю дрібно порізати.
02
Моркву також порізати на дрібні шматочки.
03
Обсмажити цибулю на соняшниковій олії до прозорості. Додати моркву і смажити протягом 15 хвилин. Наприкінці посолити і поперчити.
04
Для заливки змішати яйця, вершки і щіпку солі.
05
Рибу порізати великими порційними шматочками. Викласти у форму в один шар, трохи посолити, поперчити.
06
Зверху викласти обсмажену моркву з цибулею.
07
Залити заливкою. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Готувати приблизно 25-30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)