
Falafel
Фалафель - апетитна страва родом з Стародавнього Єгипту. Готувати легко та швидко. Згодиться до пісного столу. Може бути закускою чи основною стравою. Має надзвичайно корисні властивості.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chickpea
250 г.
Sesame
1 ст. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
3 шт.
Kamis Cumin 15g
3 ч.л.
Eco Ground Coriander
3 ч.л.
Red Chili Pepper
2 ч.л.
John Top Lemon Dressing 230ml
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Preparation steps
01
Замочіть нут в холодній воді так, щоб вона на 2-3 см покривала його. Час замочування від 6 до 12 годин.
02
Потовчіть обсмажений кунжут разом з декількома краплинами оливкової олії. Вийде паста Тахіна.
03
Подрібніть стеблинки зеленої цибулі.
04
Поступово, невеликими порціями перекладайте нут в чашу блендера і пульсуючими підходами зробіть з нього пасту.
05
Подрібніть в блендері тахін, сушений кумін, коріандр, гострий чилі і зелену цибулю.
06
Перемішайте все до однорідної маси, додаючи сік лимона.
07
Зробіть кульки розміром з волоський горіх.
08
Нагрійте олію у сковорідці та занурюйте кульки по декілька штук так, щоб Вам було зручно їх перевертати.
09
Обсмажте кульки до золотистої скоринки з усіх боків. Потім перекладіть на паперовий рушник, щоб трохи прибрати олію.
10
Подавайте з соусом - з хумусом або на йогурті.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)