
Ендівій з шинкою "Прошуто", запечені під соусом
Ендівій більше відомий під назвою "салатний цикорій". Він займає почесне місце серед зелених овочів, найбільш багатих вітаміном A. Це, поряд з іншими салатами, один із чемпіонів за вмістом вітамінів. Крім цього, цей овоч цінний для людини вмістом у ньому кальцію, заліза, фосфору, калію та інших корисних речовин. Ендівій сприяє зниженню рівня глюкози і холестерину в крові. Цей салат стане Вашим союзником у боротьбі з гіпертонією, анемією, захворюваннями печінки і жовчовивідних шляхів. За ці корисні властивості можна пробачити ендівію його досить специфічний гіркуватий смак. Почніть своє знайомство з ендівієм із приготування запропонованої страви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Food Studio Chicken Broth 500ml
600 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Metro Chef Slicing Prosciutto Crudo 250g
200 г.
Homemade Butter
3 ст. л.
7 Flour 1kg
3 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Salt Egypt
1 ч. л.
Vinnytsia Mustard 125g
1,5 ч. л.
Grana Padano 32% cheese
200 г.
Pripravka ground nutmeg spices 15g
1 щіпка
Preparation steps
01
Ендівій зварити в курячому бульйоні до напівготовності 10-15 хвилин.
02
Обсмажити на сковороді з оливковою олією до золотистого кольору.
03
Кожен качан ендівія загорнути в скибочку шинки і укласти в жаровню.
04
Для соусу натерти сир на крупній тертці. У каструлі розтопити на середньому вогні масло. Додати борошно і перемішати. Збиваючи, влити молоко і довести до кипіння. Варити, поки соус не загусне, помішуючи ложкою. Вимкнути вогонь і додати сіль, гірчицю і мускатний горіх. Збити.
05
Полити ендівій соусом. Зверху посипати тертим сиром. Запікати в духовці 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)