
Дріжджове тісто
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 ст.
Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g
20-30 г.
7 Flour 1kg
4 ст.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Salt Egypt
1/4 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
0,5 ст.
Preparation steps
01
У теплому молоці або воді (температура 35-37°C) розчинити дріжджі і розмішати, поки дріжджі повністю не розчиняться у воді.
02
Додати яйця, цукор, сіль, всипати борошно і замісити тісто (яйця краще попередньо розтерти з сіллю і цукром, а потім ввести в тісто).
03
В кінці замісу додати розтоплене і охолоджене вершкове, рослинне масло або маргарин і вимішувати до тих пір, поки тісто не перестане прилипати до миски і рук (тісто не має бути крутим).
04
Готове тісто злегка посипати борошном або змастити олією, накрити серветкою або рушником і поставити в тепле місце.
05
Коли тісто підніметься, його потрібно обім'яти і дати ще раз підійти. Після чого можна починати пекти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)