
Котлети садівника
Котлети садівника або «біфтекі ту Кіпур» - це рецепт запозичений нами з класичної грецької кухні. Із самої назви стає зрозуміло, що основними інгредієнтами страви є дари садів і городів - овочі - справжні вітамінні криниці: кабачки, морква, червоний перець, петрушка. Це чудовий літній варіант котлет. Завдяки овочам, котлети виходять не тільки дуже смачними, але надзвичайно соковитими. М'ясо (дрібно нарізаний бекон і фарш) становить лише половину маси страви. Фарш для котлет краще брати змішаний - свинячо-яловичий. Для гарніру нічого краще не підійде, ніж запечена в духовці разом з котлетами картопля.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myasnyy Somelye Rabbit Minced
500 г.
Chilled Bacon
50 г.
Squash
1 шт.
Carrots
1 шт.
Red Pepper
1 шт.
Onion
1 шт.
Garlic
2 зубчики
Auchan Oregano 20g
1 ч. л.
Parsley 70g
2 ст. л.
Bread Crumbs
50 г.
Packed Potatoes
4 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
50 мл.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
50 мл.
Akvulya Still Water 2l
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Кабачок, моркву, червоний перець, цибулю очистити, помити, обсушити і натерти на крупній тертці.
02
Бекон і часник дрібно посікти. Змішати з овочами.
03
Додати петрушку, сіль, перець, сухарі. Добре перемішати. Місити фарш 10 хвилин, накрити плівкою і помістити в холодильник на 30 хвилин.
04
Сформувати 5 котлет. Викласти у змащену олією форму для запікання.
05
Картоплю очистити, розрізати вздовж на 4 частини. Посолити, поперчити, посипати орегано і змастити олією.
06
Картоплю помістити між котлетами, підлити воду і вино. Випікати котлети в розігрітій духовці при 180°C 60 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)