
Карасі в сметані
Карась - це риба зовсім не делікатесна і не вишукана. А деякі її зовсім не вважають за рибу, бо стійкий запах болота і кістки перетворюють поїдання карасів на справжню муку. Але трапляється дивне перетворення, коли карасів запікають у сметані. Цей приголомшливий смак і аромат миттєво виводять їх у вищу лігу. Проблема кісток все одно залишається, але вона розв'язувана. Карасів для цієї страви краще брати не найбільших, але неодмінно найсвіжіших. А щоб надати рибі благородного аромату і приглушити запах болота для цього робимо надрізи кожної риби з обох сторін і збризкуємо лимонним соком. Таким чином лимонний сік не тільки надасть вишуканого аромату, але й розм'якшить дрібні настирливі кісточки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Gutted Carp
1 кг.
Homemade Butter
3 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
1 щіпка
Salt Egypt
1 щіпка
Preparation steps
01
Карасів почистити, вимити, обсушити, обмазати розм'якшеним маслом і скласти в сковороду.
02
Запікати в духовці, розігрітій до 120°С 10 хвилин.
03
Потім рибу посолити, поперчити. Викласти зверху сметану, закрити кришкою і знову відправити в духовку на 45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)