
Крем-суп з брокколі і блакитного сиру
До вашої уваги представлений вишуканий французький суп. Його особливістю є ніжний вершковий смак, а також ідеальне поєднання брокколі та сиру з благородною цвіллю. Далеко не всі довіряють блакитним сирам, вважаючи їх не свіжими або шкідливими. Так, легенда походження цього виду сиру дійсно говорить про його несвіжість. Молодий пастух забув у печері свій обід (хліб з сиром), і, повернувшись туди через кілька тижнів, виявив, що сир, звісно, покрився цвіллю. Але аромат сиру привабив юнака і той спробував шматочок зіпсованого сиру. На диво сир мав неймовірно приємний смак і він негайно розповів про це своїм батькам-сироварам. На скільки це правда, звичайно, не відомо, але сир припав до душі гурманам з усього світу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
20 г
Packed Onion from 3kg
100 г
Broccoli Cabbage
400 г
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
750 мл
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
250 мл
Lazur Blue Cheese 50%
100 г
Garlic
10 г
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Брокколі помити і розібрати на суцвіття. Цибулю і часник очистити від лушпиння, нарізати дрібними кубиками. Розтопити вершкове масло в каструлі або глибокій сковороді і смажити цибулю близько 3 хвилин, потім додати часник і смажити ще близько хвилини. Додати в каструлю брокколі і молоко. Тушкувати на середньому вогні близько 30 хвилин.
02
Блакитний сир (сир з цвіллю або брі) нарізати кубиками. По закінченню часу тушкування додати вершки, ¾ сиру, за смаком сіль і перець. Варити ще 10 хвилин, а потім подрібнити блендером до стану пюре. Подавати, прикрасивши вершками і рештою сиру.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)