
Салат крабовий з креветками і кукурудзою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Delfin Frozen Peeled Shrimp 200g
200 г
Cucumber
1 шт.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
280 г
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
60 г
Frozen Crab Sticks
100 г
Preparation steps
01
Варено-морожені креветки розморозити і залити окропом на 5 хвилин.
02
По закінченні п'яти хвилин злити з креветок воду. Очистити.
03
Огірок помити, обрізати краї і нарізати дрібними кубиками.
04
Крабові палички порізати половинками часточок. У салатник (або в порційні креманки, якщо хочете залишити салат шарами) перекласти нарізані палички і огірок.
05
З консервованої кукурудзи злити рідину і всипати її в салатник. Додати креветки.
06
Відварені круто і вистиглі яйця очистити і нарізати кубиками. Додати до решти інгредієнтів.
07
Заправити салат майонезом, додати сіль і чорний мелений перець, орієнтуючись на свій смак. Салат перемішати або залишити шарами.
08
Розкласти готовий салат в прозорі креманки або на тарілки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)