
Різдвяний кекс "Данді"
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
250 г.
Homemade Butter
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
3 ст. л.
Auchan Lemon Zest in Jar 45g
1 шт.
Dobryk Baking Powder
0,5 ч. л.
Almond Roasted Salted Almonds 50g
170 г.
Raisins
300 г.
Galfruct Sublimated Pear Slices 20g
100 г.
Almond Pineapple Cubes Mix 210g
100 г.
Dried Cranberries
100 г.
Frapin Cognac 40% 0.7l
70 мл.
Preparation steps
01
Сухофрукти і цукати помити, ретельно просушити на паперових рушниках або серветках. Додати коньяк, перемішати, залишити на 1-2 години настоятися.
02
Мигдаль залити окропом, потім очистити від шкірки.
03
50 г. мигдалю порубати в блендері, інше залишити для прикраси.
04
З лимона зчистити цедру шляхом натирання його на дрібній тертці. З лимона вичавити 3 ст. л. соку.
05
До суміші сухофруктів і цукатів додати 2-3 ст. л. борошна, акуратно перемішати.
06
Для приготування тіста збити цукор і масло. Додавати яйця після кожного збивання.
07
Додати лимонний сік, цедру, мелений мигдаль, збити.
08
Додати розпушувач тіста і борошно частинами, кожного разу збиваючи тісто.
09
Додати суміш сухофруктів і цукатів, акуратно перемішати.
10
Форму змастити маслом, розкласти тісто.
11
Зверху викласти мигдаль, який залишвся, колами по поверхні. Поставити в розігріту до 150°C духовку. Випікати приблизно 80 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)