
Шоколадна мастика
Без мастики дуже важко зробити торт справжнім шедевром. Тому що спекти смачний торт - це одна справа, але вміло і красиво його прикрасити - це зовсім інше. Отже, у вас готовий торт і ви не знаєте, як його краще прикрасити. Тут вам допоможуть наші незамінні рецепти декору тортів. Пропонуємо вам прикрасити торт шоколадною мастикою. З нею ваш торт буде виглядати ошатно і святково. Для приготування мастики вам буде потрібно всього тридцять хвилин вашого часу і кілька інгредієнтів. Шоколадна мастика ще й дуже смачна і корисна, так як вона робиться на основі меду та шоколаду. Взагалі рецепт стане для вас справжньою паличкою-виручалочкою. Тому озбройтеся рецептом і приступайте до творіння солодких шедеврів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Litniy Med Honey 750g
200 г.
Auchan Dark Chocolate 72% 100g
2 ст. л.
Dr.Oetker Corn Starch 200g
2 щіпки
Preparation steps
01
Шоколад розтопити на водяній бані. Додати мед і вимісити до однорідної маси.
02
Зняти з вогню, продовжувати помішувати, щоб маса охолола. Потім цю масу поставити в холодильник на ніч.
03
Вранці відправити на 10 секунд в мікрохвильовку. Дошку присипати крохмалем, викласти масу і вимісити, ліпити фігурки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)