
Шоколадне печиво з фісташками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Auchan Dark Chocolate 72% 100g
200 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
180 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Roasted Pistachios
150 г.
Homemade Butter
40 г.
Top Grade Wheat Flour
60 г.
Preparation steps
01
Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками. Яйця збити з цукром в пишну масу.
02
Постійно помішуючи, додати шоколадну масу в яєчну. Фісташки очистити, крупно нарізати і обсмажити близько 2-3 хвилин на сухій сковороді. Додати фісташки до яєць і шоколаду. Духовку розігріти до 200°C.
03
Борошно просіяти і додати в шоколадну масу. Довести тісто до однорідної консистенції. Форму застелити пергаментним папером. Тісто вилити у форму і поставити в духовку. Випікати печиво близько 30-40 хвилин, а потім дістати і розрізати на квадратики.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)