
Курячі серця, тушковані в сметані
Куряче серце - дуже цінний і поживний білковий продукт, який містить мало холестерину і велику кількість фосфору, калію, магнію, заліза, цинку і міді. Засвоюється значно легше, ніж інші сорти м'яса. Тому дієтологи рекомендують вживати в їжу дітям, літнім людям, а також особам, які страждають анемією і серцево -судинними захворюваннями і тим, хто переніс тяжку хворобу або травму. Пропонуємо вам дуже смачний і простий рецепт приготування курячих сердечок. Тушкуємо їх у сметані з додаванням томатної пасти. Вони виходять м'якими, соковитими, ніжними. Головне правило - сметану і томатну пасту додаємо, коли вони дійдуть до напівготовності. Подаємо як самостійне блюдо. Також добре поєднується з картопляним пюре, рисом, гречкою і макаронами.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ukrainian Chicken Frozen Chicken Heart 0.7kg
500 г.
Onion
100 г.
Carrots
100 г.
KhMZ Sour Cream 20%
100 г.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
З сердець очистити жир і судини.
02
Цибулю почистити і дрібно порізати. Моркву почистити і натерти на дрібній тертці.
03
На розігріту сковороду налити соняшникову олію. Обсмажити серця протягом пари хвилин, весь час перевертаючи.
04
Додати цибулю, моркву, перемішати. Смажити протягом 15-20 хвилин, до м'якості сердечок і овочів.
05
Посолити, поперчити. Додати томатну пасту і сметану, перемішати.
06
Тушкувати на маленькому вогні під кришкою протягом 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)