
Чізкейк «Шоколадна насолода»
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
150 г.
Delicia Marharytka Milk Glaze Cookies
250 г.
Philadelphia Cheese 500g
900 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
250 г.
Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g
300 г.
KhMZ Sour Cream 20%
200 г.
Selianski Ultrapasteriuzed Cream 20% 500g
60 мл.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
20 г.
Preparation steps
01
Вершкове масло розтопити на водяній бані. Печиво подрібнити блендером і змішати з маслом. Духовку розігріти до 170°C. Утрамбувати масу у форму, поставити в духовку і випікати близько 10 хвилин.
02
Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані. Сир збити з цукром. Додати по одному яйцю і продовжувати збивати. Додати сметану, шоколад і знову збити.
03
Викласти крем на основу, розрівняти, поставити в духовку і випікати близько 60 хвилин. Потім дати близько 30 хвилин охолонути в духовці і коли буде кімнатної температури, поставити на 3 години в холодильник. Прикрасити какао.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)