
Сирне суфле з мускатним горіхом
Повітряне, легке, невагоме. Всі ці чудові слова в точності описують найсмачнішу французьку страву суфле. Напевно всі відразу подумали про шоколадно-вершковоий десерт, що тане в роті. А ось і ні. Вашій увазі дохідливий рецепт сирного суфле з мускатним горіхом. Ви безпам'ятно закохаєтесь в цю страву ще на етапі її приготування, коли з духовки почне доноситися божественний аромат свіжої випічки та пряних спецій. Соковита сирна начинка, дбайливо загорнута ніжним м'якушем, і хрустка золотава скоринка нікого не залишать байдужим. І наостанок хочеться відзначити, що суфле в порційних чашках – це не тільки швидко і смачно, але ще і дуже зручно: і гостей можна здивувати, і рідних порадувати.
Ingredients for the recipe
Ingredients
President Druzhba Processed Cheese 38% 70g
150 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Homemade Butter
50 г.
Auchan Ground Nutmeg 55g
3 г.
Top Grade Wheat Flour
50 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Preparation steps
01
На сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити на ньому борошно до золотистого кольору. По трохи додавати молоко, перемішуючи. Довести молочну суміш до загустіння (готувати близько 2-3 хвилин на маленькому вогні).
02
Сир нарізати шматочками. Додати сир в молочний соус і всипати мускатний горіх. Готувати до розплавлення сиру і вимкнути вогонь. Відразу ж додати яєчні жовтки, розмішати і дати трохи охолонути. Збити білки і додати в сирну масу.
03
Духовку розігріти до 170°C. Сирну масу вилити у формочки (заповнювати на 3/4) і поставити їх у духовку. Випікати суфле близько 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)