
Цезар
Легендарний салат «Цезар» виник у США. Салат отримав назву не по імені Гая Юлія Цезаря, а по імені людини - американського кухаря італійського походження Цезаря Кардіні, який на початку століття володів ресторанами і винайшов цей салат. У класичній версії основними інгредієнтами салату є пшеничні крутони, листя салату-ромен і тертий пармезан, заправлені особливим соусом, який і складає суть рецепта. Але оригінальний рецепт салату дуже легкий варіант, тому для того щоб якось його наситити в салат додають гриби, курку, креветки, анчоуси та інше. Тому рецептів цього відомого салату існує чимало. Сьогодні ми будемо готувати салат "Цезар" з куркою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lollo Bionda Green Salad
1 пучок
Chicken Fillet
300 г.
Pink Tomato in Packing
1 шт.
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
6 шматків
Spilva Caesar Sauce 375g
за смаком
Homemade Butter
2 ст. л.
Garlic
2 шт.
Dziugas Parmesan Cheese 40%
за смаком
Preparation steps
01
Промити під холодною водою листя салату, просушити, нарвати руками, покласти поки в холодильник.
02
Розігріти сковороду, покласти 1 ст. л. вершкового масла, коли масло розтопиться, додати в сковороду нарізаний на пластини 1 зубчик часнику.
03
Курку нарізати шматочками. Викласти в сковороду до часнику. Обсмажувати протягом 10 хвилин, на сильному вогні, до появи рум'яної скоринки.
04
У ту ж сковороду додати 1 ст. л. вершкового масла і ще 1 зубчик часнику. Хліб нарізати кубиками, покласти в сковороду, обсмажити до золотистого кольору. Постійно змішувати.
05
У салатницю викласти листя салату з холодильника, зверху курячу грудинку, помідори нарізані соломкою, заправити соусом, перемішати. Зверху викласти сухарики з хліба, натерти пармезан.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)