
Кассероль із броколі та сиром
Деякі джерела відносять кассероль до стародавніх страв, до ацтекської кухні. По-звичайному кассероль ще називають тушкованим м'ясом. І, мабуть, ацтеки зналися на приготуванні їжі, якщо ця страва дійшла аж до наших днів. Тільки от рецепти змінилися, і тепер існує далеко не один варіант приготування кассеролю. Наш варіант досить дієтичний, так як тут є брокколі, сир, крекер. Не дивлячись на те, що, здавалося б, ці продукти не дуже сумісні, у результаті ви отримаєте дуже смачну, а головне , корисну страву завдяки інгредієнтам. Ви можете подавати її разом з грінками, наприклад, або навіть просто як самостійну страву
Ingredients for the recipe
Ingredients
Broccoli
1,3 кг.
Starokozavchiy Syr Plus Smoked Processed Sausage Cheese 50%
900 г.
Milk 2.5% 900g
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Vinnytsia Mustard 125g
1 ст. л.
Delser Crackers 500g
3 упаковки
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 170°C. Помістити крекери у великий поліетиленовий пакет, який закривається, і злегка розчавити за допомогою качалки. Розділити броколі на суцвіття. Довести до кипіння воду в каструлі. Додати броколі і дати покипіти 1 хвилину. Злити воду і відставити у бік.
02
Плавлений сир нарізати на шматки. Викласти у велику каструлю. Додати молоко, вершки, сіль, чорний перець.
03
Розтопити масу до однорідної консистенції, постійно помішуючи. Перемішати з гірчицею.
04
Додати броколі в сирний соус.
05
До маси додати половину подрібнених крекерів.
06
Перемішати, потім влити суміш у змащену маслом форму для випічки.
07
Зверху посипати рештою подрібнених крекерів, потім добре посипати чорним перцем.
08
Випікати кассероль протягом 15-20 хвили, до золотистого кольору, поки сир не почне кипіти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)